ویزا

ویزای کشور گرجستان

گرجستان کشوری است که هر ساله تعداد زیادی به آن جهت گردشگری می روند.
تعداد زیادی از افراد نیز برای اخذ ویزای آن، اقامت دائم و اقامت موقت این کشور اقدام می نمایند.
برای رفت و آمد به گرجستان باید ویزای گرجستان را دریافت نمود.
درغیر این صورت نمی توان به این کشور رفت و آمد کرد.

راه های اخذ ویزای گرجستان

ویزای الکترونیکی: ابتدا به سایت www.evisa.gor.ge مراجعه نموده و مدارک مورد نیاز از جمله پرینت بانکی ارسال می نماییم.
این مدت 5 روز کاری ( بجز شنبه و یکشنبه) می باشد که پس از آماده شدن برای متقاضی ارسال می شود.
برای ویزای گرجستان مبلغی حدود 20 دلار آمریکا باید پرداخت شود.
گرفتن پرینت ویزا و ارائه آن به مامور مهاجرت در ورودی هوایی یا زمینی فرد الزامی است.
پس از آن می تواند وارد خاک شود.

مدت زمان ویزا

چنانچه اخذ ویزا جهت گردشگری باشد مدت آن 30 روزاست .
اگر ویزای تجاری باشد 120 روز می باشد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر با مراجعه به سایت و تماس با وکلای متخصص ما از مشاوره حقوقی رایگان ما بهره مند شوید.
مراجعه به وبسایت www.geoconsul.gov.ge و تکمیل اطلاعات مورد نیاز.
با پرینت آن به سفارت گرجستان در تهران رفته به همراه مدارک لازم.
مدتی که مورد نیاز است تا ویزا درون پاسپورت چسبانده شود یک هفته است و هزینه آن حدود 20 دلار آمریکا می باشد.

انواع ویزا

ویزای تجاری و ویزای توریستی: جهت دریافت ویزای تجاری مدارک بیشتری مورد نیاز است.
از جمله این مدارک، مدارک ثبت شرکت گرجستان و یا مدارک اجاره مکان یا ملک خریداری شده و همچنین مدارکی که نشان دهنده پرداخت مالیات باشد.

موسسه مشاوران حقوقی

با بهره گیری از دانش وکلای با تجربه و متخصص در انواع زمینه های حقوقی در مورد مسائل مختلف از جمله گرجستان، اقامت دائم گرجستان، مهاجرت به گرجستان و اقامت موقت گرجستان و سایر کشور ها و حتی در زمینه هایی نظیر نفقه، حضانت، مهریه و … آماده ارائه خدمات رایگان به شما عزیزان می باشد.

مطالب مشابه

مشاوره حقوقی :
  • وکیل پایه یک دادگستری

    کاربر عزیز ، شما میتوانید قبل از هر اقدامی با مشاوران ما تماس بگیرید تا ضمن مطالعه پرونده شما بهترین راه حل را به شما اعلام نمایند .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *