مهاجرت به ارمنستان

مهاجرت به ارمنستان

مهاجرت به ارمنستان

مهاجرت به ارمنستان: ارمنستان کشور کوچک اما در حال توسعه می باشد. ارمنستان مرز آسیا و اروپا بوده و همسایه ی کشور های ایران، گرجستان، نخجوان، جمهوری آذربایجان و ترکیه می باشد و در بین دریای خزر و سیاه قرار دارد. این کشور دارای آب و هوای معتدل و ملایمی است.

مهاجرت به ارمنستان

مهاجرت به ارمنستان و مزایای آن

مهاجرت به ارمنستان راحت ترین روش برای مهاجرت به اروپا می باشد. و مهاجرت به این کشور نسبت به سایر کشور ها بسیار آسان تر می باشد. مهاجرت به ارمنستان نیازمند سرمایه گذاری های بزرگ در این کشور، خرید ملک، ایجاد حساب بانکی معبر و یا دریافت بیمه نمی باشد و با حداقل فعالیت اقتصادی مهاجرت به ارمنستان امکان پذیر خواهد بود. همین طور این کشور برای کار مجوزی را دریافت نمی نماید. و کارفرمایان در مشاغل مختلف تفاوتی برای افراد محلی و خارجی قایل نمی شوند. و بر اساس قوانین کشور ارمنستان، تابعیت این کشور تنها از طریق موافقت رییس جمهور امکان پذیر می باشد. استخدام یک وکیل مهاجرت متخصص بهترین راه برای اخذ اقامت سریع می باشد.

 

مزایای اقامت در ارمنستان

از دیگر مزایای اقامت در کشو ارمنستان:

  • اقامت دایم پس از یک سال اقامت
  • شهروندی پس از 3 سال اقامت
  • هزینه پایین
  • مالیات کم
  • سیستم آموزشی توسعه یافته و پیشرفت
  • ایروان به عنوان نهمین شهر امن جهان یکی از شهرهای مناسب برای اقامت می باشد.
  • ارمنستان سی و پنجمین کشور جهان از نظر سهولت در تجارت است.
  • همسایگی این کشور با ایران که به دنبال آن سهولت در رفت و آمد را به دنبال دارد و از طریق سفر زمینی نیز امکان پذیر می باشد.

راه های اخذ اقامت یا تابعیت ارمنستان

تولد

فرد به دنیا آمده در ارمنستان تابعیت این کشور را کسب می نماید در صورتی که:

  • والدین کودک متولد شده تبعه ارمنستان باشند حتی در صورتی که فرزندشان خارج از کشور ارمنستان به دنیا بیاید
  • در صورتی که یکی از والدین کودک تبعه ارمنستان باشد و مادر و پدر رضایت خود را اعلام نمایند
  • در صورتی که زن و شوهری که هر دو تبعه ارمنستان باشند و سرپرستی کودکی را بپذیرند

 

به رسمیت شناختن

  • شهروندان جمهوری شوروی سابق در صورتی که در ارمنستان اقامت داشته باشند و تبعه کشور دیگری نشده باشند.
  • شهروندان سابق ارمنستان که در این کشور زندگی نمی کنند و تابعیت کشوری دیگر را نپذیرفته باشند.
  • افرادی که تابعیتی ندارند و به صورت مداوم 3 ساله در ارمنستان زندگی می کنند.
  • اتباع کشور جمهوری شوروی سابق.

 

تابعیت طبیعی

  • داشتن سن 18 سالگی به بالا
  • داشتن تسلط به زبان ارمنی
  • آشنایی به قانون اساسی ارمنستان
  • 3 سال ما قبل تقاضا متقاضی در کشور ارمنستان سکونت داشته باشد

 

ثبت شرکت در ارمنستان

یکی از بهترین و کوتاه ترین راه ها برای کسب اقامت در کشور ارمنستان ثبت شرکت در این کشور می باشد. و این کار در دو روز میسر می گردد که زمان بسیار کوتاه و مناسبی است.

چند عنوان لازم جهت اعلام برای ثبت شرکت در ارمنستان:

  • مشخص نمودن موضوع و نوع فعالیت شرکت
  • تعین مدیر عامل و دیگر اعضای شرکت
  • میزان سهام هر یک از اعضای شرکت
  • کپی از پاسپورت اعضای شرکت
  • اطلاعات تماس مانند آدرس و شماره تلفن شرکت و مدیر عامل

شرایط دیگر برای مهاجرت به ارمنستان

  • ازدواج نمودن با فردی که تبعه ارمنستان می باشد و یا اینکه قبل از ازدواج از او فرزندی داشته باشد
  • داشتن پدر و مادر تبعه ارمنستان
  • کودکی که سه سال قبل از رسیدن به 18 سالگی تقاضای تابعیت داده باشد مشروط بر اسنکه یکی از والدین او ارمنی باشد
  • داشتن اجداد تبعه ارمنستان
  • فردی که از تابعیت قبلی خود ترک نموده باشد و تقاضای تایعیت ارمنستان داشته باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر از مشاوره حقوقی موسسه ما بهره مند شوید. ما بهترین وکیل پایه یک دادگستری را برای مشاوره در اختیار شما عزیزان قرار خواهیم داد.

 

مطالب مشابه

ارسال پیام

پیام خود را با ما به اشتراک بگذارید ...

مشاوره حقوقی :
  • وکیل پایه یک دادگستری

    کاربر عزیز ، شما میتوانید قبل از هر اقدامی با مشاوران ما تماس بگیرید تا ضمن مطالعه پرونده شما بهترین راه حل را به شما اعلام نمایند .